Élménybeszámoló

2014 április 20-22 között 12 diák valamint Szőcs Ildikó igazgató, Lőrincz Helga tanfelügyelő és Lőrincz Ildikó osztályfőnök  Winkler Gyula Európa Parlamenti képviselő meghívására Brüsszelbe látogatott. A látogatás az Örökségünk Őrei-Fogadj örökbe egy műemléket vetélkedő nyertes csapatának díja volt.

Élménybeszámoló:

Joó Kinga Imola: Számomra egy felejthetetlen élmény marad a brüsszeli kirándulás. Életemben legelőször utaztam repülőgépen, és örvendek, hogy csapattársaimmal tehettem ezt. Szó szerint a fellegekben voltunk. A kirándulás csúcspontja az Európai Parlament meglátogatása volt, mely lebilincselte figyelmünket. Köszönöm a lehetőséget!

Tímea Szabó: Számomra a brüsszeli kirándulás egy nagyon jó élmény volt, ami örökre megmarad! :))

Horváth Adrien: Fantasztikus élményt jelentett számomra a brüsszeli kirándulás, legjobban a repülővel való utazás tetszett. Köszönöm, hogy egy ilyen csodálatos kiránduláson vehettem részt!

Eszter Szilagyi: Egy leírhatatlan élményt szerzett számomra a brüsszeli kirándulás! Felejthetetlenek az emlékek.

Hagymás Gabriella: Nagyon jó élmény volt, örvendek, hogy ott lehettem és nagyon jól éreztem magam.

Szabó Dorottya: Számomra egy felejthetetlen, életre szóló élmény volt. A repülés már nagyon tetszett, de a legnagyobb az a nap volt, amelyet a Parlamentben töltöttünk. Örvendek, hogy a csapat tagjaként jutottam el Brüsszelbe.

Noémi Szilágyi: Először is köszönöm a lehetőséget. Csak jó emlékeim maradtak és igazán örvendek, hogy ott lehettem. Rengeteg olyan dolgot kipróbálhattunk és láttunk, amit eddig nem tapasztaltunk. Óriási öröm visszagondolni is arra a pár napra, soha nem felejtem el.

Adrienn Székely: Csodálatos élmény volt, már maga az, hogy repülővel utaztunk megalapozta az életre szóló élményt. A fogadtatás, elszállásolás, a számunkra eddig ismeretlen ételek, finomságok megkóstolása különlegessé tette kirándulásunkat. A parlamenti látogatás által pedig olyan élményben volt részünk, amilyennel valószínűleg többet nem találkozunk. Jó volt belelátni egy kicsit az ott dolgozó emberek életébe, megtudni, hogy hogyan működik egy parlamenti szavazás, hogy milyen sűrű programja van egy képviselőnek, és hogy valójában mit jelent egy ilyen helyen dolgozni.

Tamás Turzai: Számomra egy jó élmény volt, sok mindent láttunk és hasznos dolgokat tanultunk. Köszönöm, hogy részt vehettem egy ilyen kiránduláson!

Henning Mária: Nagyon sok pozitív emlékkel gazdagodtam e kirándulás során, életre szóló élmény volt. Sok jó és elgondolkoztató dolgot tudtunk meg úgy a politikáról, mint a lehetőségekről, amelyeket a közeljövőben megragadhatunk.

Király Arnold: Életem eddigi legérdekesebb kirándulásán vehettem részt. Kezdetben a repülő út bűvölt el, majd az azt követő programok is nagyon jól sikerültek. Nagyon nagy élmény volt számomra a parlamentbe való belépés, illetve a város megismerése. Egy nagyon csodálatos és érdekes kiránduláson vehettem részt. Köszönöm.

Megyesi Júlia: Nagyon hálás vagyok Winkler Gyula úrnak, hogy ezt a versenyt Nagyenyeden is meghirdette, de az oszinak is, hogy végig kísért minket, hiszen nélküle nem jutottunk volna el Brüsszelbe. Nagyon jó élmény volt ott lenni egy új országban, ahol minden más, mint nálunk. A hotel, a parlament, az ország jellegzetességei kimondhatatlanul gyönyörűek és mindenki olyan kedves volt velünk. Mikor eljött a nagy nap, a parlament meglátogatása, megismerése, mindenkinek az arcán látszott a mosoly. Mindenki elképzelte a maga módján, hogy néz ki, de őrület volt, amikor előttünk emelkedtek a parlament nagy, magasztos falai. A parlament belsejében kezdődött az igazán érdekes dolog, hiszen rengeteg információval gazdagodtunk. Ez a kirándulás életem végéig el fog kísérni úgy, mint egy gyermekkori különleges élmény.

képek
Error: Unable to read footer file.